Valutaer 

 

Montane Featherlite Dun Q Kvinder Jakker Blå Billige Køb Online

  • Model: 173549 490
  • 6387 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK855  DKK455
Spar: 47% off

Qty:
Product Description:
Din nye ekspeditionsjakke der er så varm at det også er den du bruger når du cykler til jobbet i mange graders kulde - og så åndbar at du kan glemme at tage den af når du kommer indenfor.

Kontoret er ca. 20 grader, ganske vindstille og altså kunne jeg sidde og skrive disse linjer i en t-shirt og nippe til kaffen, hvis det blev for koldt.
Nu har jeg istedet taget Featherlite Down Jacket fra Montane på for at teste om det virkeligt er rigtigt at man kan glemme at tage den af når man kommer indenfor, fordi jakken er så åndbar som den er. De første minutter går det meget godt...

I mellemtiden kan vi jo se lidt på hvad en bruger af jakken får med i købet. Startende foroven er der en fuldt dun isoleret hætte der kan 3-vejs justeres og spændes helt ind til hovedet, hvis det virkeligt blæser og kulden bider. Hætten kan også rulles sammen og fastgøres til en lille velcro løkke, så du får en dejlig nakkevarmer i stedet for. Denne funktion er særdeles anvendelig, hvis det ikke er så koldt at du skal bruge hætten, men det blæser så meget at hætten kastes rundt. Godt tænkt.

De 2 håndlommer er ligeledes isoleret og temmelig rummelige, men det er heller ikke de små, tynde handsker man har på, når det er vejr til at bære jakken. Dejligt at der er plads til store vinterhandsker i lommerne.
En enkelt lynlåslukket brystlomme er der også. Den er ikke isoleret i sig selv, men tilpas stor til at selv de største smartphones kan ligge deri. Forneden kan jakken spændes helt ind med 2 enkelthåndsbetjente snørrer, så ikke den kolde vind kan finde vej til maveskindet.
Yderstoffet er DWR-behandlet, så jakken bliver vandafvisende og metervaren i sig selv er så tæt vævet at den er vindtæt. Det er en Nylon ripstop kvalitet fra PERTEX® der er anvendt i ydermaterialet.
Dun er bløde og en dunjakke er næsten altid en oplevelse af tage på, på grund af den bløde varme der kommer lynhurtigt. Således også med Featherlite Down Jacket fra Montane, der som inderste liner har en utrolig lækker og blød liner - jeg skal passe helt på jeg ikke falder i søvn her ved skrivebordet...

Dunene er et kapitel for sig og i denne udgave har Montane brugt en 90/10 blanding med en fillpower på 750+. Det betyder at dunene har en fantastisk isoleringsevne og at de er sammensat af 90% dun og 10% småfjer. Dunene er plukket efter gæssene er døde og alene er plukket af gæs der ikke er blevet tvangsfodret i opvæksten.

Featherlite Down Jacket er en fantastisk fjeldjakke eller expeditionsjakke i det hele taget og vejer kun 370 gram i størrelse S.

Nu har jeg siddet med jakken på i ca. 20 minutter på kontoret med de 20 grader - og har det dejligt varmt. Jeg har på ingen måde syntes det var træls at sidde med jakken på - og jeg tror lige jeg napper 20 minutter mere, bare for at prøve det..

Leveres med pakpose.Relaterede produkter